Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Länge sedan nu

Första inlägget sedan november 2007. Jag kanske inte är den första som de stora dagstidningarna tänker på när de går på jakt efter en ny bloggare till deras webbupplaga. Kan nog inte skylla på brist på tid, för någon gång de senaste fem åren borde jag ha haft några minuter över för en liten bloggstund. Nåväl, tänkte att jag skulle ta upp den gamla tråden med händelser eller företeelser som stör mitt annars behagliga liv, nämligen: "Dagens i-landsproblem".

 

Detta i-landproblem är dock av den mer irriterande sorten, eftersom det faktiskt är ett verkligt problem. För tillfället har jag varit hemma en vecka med sjuka barn, varav jag själv varit sjuk fyra av fem dagar. Det får ta mig fan räcka nu! Ebba blev sjuk för tre veckor sedan, var hemma i en och en halv vecka, för att sedan bli sjuk igen i en vecka. Under den tiden så har övriga barn och jag turats om att ha feber, hosta och kräkas.

 

Jag vet att det tillhör småbarnsåren att barnen är sjuka, men nu är det ju löjligt. Om det finns någon rättvisa i världen, så kräver jag att jag och min familj får vara helt friska de kommande tre åren, som kompensation för allt elände som vi varit med om på sjukdoms-/skadefronten den senaste tiden.

 

Så, då var det sagt. Nu återstår bara att se om min önskan blir uppfylld, samt om det tar ytterligare fem år till nästa blogginlägg.

 

Fredagen den 8 februari 2013 kl. 10:58

I-landsproblem | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Välkommen Julia!


Min vackra nyfödda dotter!

 

Söndagen den 18 november 2007 kl. 12:37

http://www.mobispine.com/blog/Turpentine?year=2007&month=11&blog=61848335#61848335

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Gokart

Var och körde Gokart i Norrköping igår med jobbet. Det var verkligen skitkul. Första gången för mig, om man inte räknar "fartmonstren" på Skara Sommarland. Tävlingsformen var "Le Mans", vilket innebar att vi delades in i lag och skulle hinna med så många varv som möjligt under en timme.

 

Mitt lag slutade på en fin andraplats, en placering som hade varit ett snäpp bättre om inte vinnande lag hade lagt ut en klick hårpomada i en kurva som gjorde att en av våra förare snurrade och satt fast i 20 sekunder innan han kunde fortsätta. Nåja, huvudsaken var att jag, trots att det alltså var första gången jag körde Gokart, lyckades prestera det snabbaste varvet av alla, 24,618 sekunder (på inomhusbanan).

 

Jag själv var överraskad och de övriga, deltagare som kört Gokart ett flertal gånger förr, imponerade av prestationen. Men hur är det nu man säger? "Man kan ju inte rå för att man är bäst"

 

På återhörande!

 

Torsdagen den 25 oktober 2007 kl. 10:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Bolibompa är fängslande


Bolibompa är fängslande!

 

Lördagen den 13 oktober 2007 kl. 08:23

http://www.mobispine.com/blog/Turpentine?year=2007&month=10&blog=48387387#48387387

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tjejerna kör bil


Tjejerna kör bil, Mycket gråt och skrik när karusellen stannade!

 

Torsdagen den 11 oktober 2007 kl. 11:58

http://www.mobispine.com/blog/Turpentine?year=2007&month=10&blog=47714169#47714169

importerade blogginlägg | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

I-landsproblem

importerade blogginlägg

Melodifestivalen

Arkiv

 2013

 2007

 2006

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.